Larisa Iordache Finala / Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcsqsxfuq9mzokmztpcwnhk34lrt Twrgivuzvznsihfmh1692yx Usqp Cau : Fără larisa iordache în finală olimpică!

Larisa Iordache Finala / Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcsqsxfuq9mzokmztpcwnhk34lrt Twrgivuzvznsihfmh1692yx Usqp Cau : Fără larisa iordache în finală olimpică!. După anunțul făcut de cosr, larisa iordache a postat un mesaj dramatic, dar și optimist, … Larisa iordache a fost transportată la spital direct de la sală, iar acum trebuie să se refacă până pe 3 august, când va avea loc finala de la bârnă: Larisa iordache a reușit să se califice în finala jocurilor olimpice de la tokyo 2020, la bârnă, cu nota 14,133 (a patra notă), după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor avute la gleznă. Fără larisa iordache în finală olimpică! Finala de la bârnă este programată în data de 3 august.larisa iordache, în vârstă de 25 de ani, medaliată cu bronz cu echipa la jo din 2012, de la londra, a ratat jocurile olimpice de la rio, în 2016, nefiind refăcută după o accidentare.maria holbură și marian drăgulescu nu merg mai departecealaltă reprezentantă a gimnasticii.

Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Gimnasta larisa iordache a scris un mesaj, marţi, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. Larisa iordache a reușit să se califice în finala jocurilor olimpice de la tokyo 2020, la bârnă, cu nota 14,133 (a patra notă), după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor avute la gleznă. Larisa iordache nu va participa în finala de la bârnă de la jo 2020.

Larisa Iordache S A Accidentat și Ratează Campionatul Mondial Cătălina Ponor A Ratat Finala La Barnă și Se Retrage Din Gimnastică Lead Ro
Larisa Iordache S A Accidentat și Ratează Campionatul Mondial Cătălina Ponor A Ratat Finala La Barnă și Se Retrage Din Gimnastică Lead Ro from lead.ro
Veste proastă pentru larisa iordache la jocurile olimpice de la tokyo. Cosr a făcut în acest sens un anunț pe internet. Update 09:47 | cu două ore înaintea finalei, larisa iordache a anunțat că nu mai participă în finala olimpică de la bârnă din cauza problemelor medicale. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Kompact play va aduce in prim plan ştiri de ultimă oră in trending romania cele mai noi stiri ,melodii ,videoclipuri cu muzica noua , manele , muzica de pet. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Ea a amânat decizia până în ultima clipă.

Ea a amânat decizia până în ultima clipă.

Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! Concursul are loc pe 3 august de la ora 11:48. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Finala de la bârnă este programată în data de 3 august.larisa iordache, în vârstă de 25 de ani, medaliată cu bronz cu echipa la jo din 2012, de la londra, a ratat jocurile olimpice de la rio, în 2016, nefiind refăcută după o accidentare.maria holbură și marian drăgulescu nu merg mai departecealaltă reprezentantă a gimnasticii. Gimnasta larisa iordache nu va mai putea concura în finala olimpică la bârnă, care se dispută astăzi, din cauza problemelor de la gleznă, a anunțat comitetul olimpic și sportiv român (cosr). Larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea. Marți, 2 august 2021 are loc finala de la bârnă, în care este implicată larisa iordache. Larisa iordache a fost nevoită să se retragă și din finala la bârnă, programată astăzi la jo 2020. Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă. Update 09:47 | cu două ore înaintea finalei, larisa iordache a anunțat că nu mai participă în finala olimpică de la bârnă din cauza problemelor medicale. Deși suferă în continuare dureri la gleznă, amplificate de aterizarea din urma exercițiului, gimansta este încrezătoare că poate face un rezultat mare. Este ultima finală din concursul feminin de gimnastică artistică şi se anunţă o luptă extrem de strânsă în.

Larisa iordache a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă în finala de la bârnă programată pe 3 august la ariake gymnastics centre. „fără larisa iordache în finală olimpică! Fără larisa iordache în finală olimpică. Finala de la bârnă este programată în data de 3 august.larisa iordache, în vârstă de 25 de ani, medaliată cu bronz cu echipa la jo din 2012, de la londra, a ratat jocurile olimpice de la rio, în 2016, nefiind refăcută după o accidentare.maria holbură și marian drăgulescu nu merg mai departecealaltă reprezentantă a gimnasticii. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi.

G2xybdr9qk7g0m
G2xybdr9qk7g0m from mediacdn.prosport.ro
A încercat la încălzire câteva mișcări dar … Ea a amânat decizia până în ultima clipă. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. Concursul are loc pe 3 august de la ora 11:48. Larisa iordache nu va participa în finala de la bârnă de la jo 2020. Forul naţional de gimnastică al sua (usa gymnastics) a anunţat, luni, că simone biles va concura în finala la bârnă, după ce a declarat forfait, din cauza unui blocaj mental, în celelalte finale în care era calificată.

„fără larisa iordache în finală olimpică!

Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache nu va participa în finala de la bârnă de la jo 2020. Fără larisa iordache în finală olimpică. Gimnasta larisa iordache a scris un mesaj, marţi, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta. Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! Larisa iordache a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă în finala de la bârnă programată pe 3 august la ariake gymnastics centre. A încercat la încălzire câteva. Larisa iordache a fost transportată la spital direct de la sală, iar acum trebuie să se refacă până pe 3 august, când va avea loc finala de la bârnă: Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă. Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. Ultimele informații despre starea medicală a sportivei articol scris de digi sport 31.07.2021, 13:42. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache a primit nota 14.133, dar a avut emoţii după o accidentare.

Ea a amânat decizia până în ultima clipă. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă în finala de la bârnă programată pe 3 august la ariake gymnastics centre. Fără larisa iordache în finală olimpică.

Spy32gr15n1qzm
Spy32gr15n1qzm from s.iw.ro
Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. „fără larisa iordache în finală olimpică! Veste proastă pentru larisa iordache la jocurile olimpice de la tokyo. Larisa iordache a fost transportată la spital direct de la sală, iar acum trebuie să se refacă până pe 3 august, când va avea loc finala de la bârnă: „fără larisa iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Fără larisa iordache în finală olimpică.

Fără larisa iordache în finală olimpică!

Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Update 09:47 | cu două ore înaintea finalei, larisa iordache a anunțat că nu mai participă în finala olimpică de la bârnă din cauza problemelor medicale. Finala de la bârnă, în care este implicată larisa iordache, ar urma să înceapă la ora 11.48, ora româniei. Larisa iordache în finala de la bârnă la jocurile olimpice 2020. Gimnasta larisa iordache a scris un mesaj, marţi, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta. După anunțul făcut de cosr, larisa iordache a postat un mesaj dramatic, dar și optimist, … Forul naţional de gimnastică al sua (usa gymnastics) a anunţat, luni, că simone biles va concura în finala la bârnă, după ce a declarat forfait, din cauza unui blocaj mental, în celelalte finale în care era calificată. A încercat la încălzire câteva. Larisa iordache a fost transportată la spital direct de la sală, iar acum trebuie să se refacă până pe 3 august, când va avea loc finala de la bârnă: Larisa iordache nu va participa în finala de la bârnă de la jo 2020. Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! Iordache a ales să participe la jo 2020 doar în proba de. „fără larisa iordache în finală olimpică!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook